Handtillverkad heminredning från Småland


Att inreda sitt hem i sin alldeles egna stil är väldigt kul och ibland ganska utmanande. Man får experimentera sig fram till slutresultatet, vilket är ett rolitgt och spännande projekt som man aldrig vet vart det slutar.
Vi tycker att heminredning är väldigt kul och det gäller att använda sig utav inredning som är tillverkad av de bästa materialen. Extra kul är de ifall inredningen är tillverkad, gärna lokalt, för att stötta byggden och alla de små möbeltillverkarna. Ett företag som verkligen gör detta bra är Hugo Design! De skapar handtillverkad heminredning och möbler som är skapad av snickare i Småland. Deras mål är att stötta de små företagen och skapa snygg och moderna produkter som alla kan använda sig utav.

I deras sortiment finns allt ifrån skärbrädor & kuddar till möbler & tallrikshyllor. De är tillverkade av högsta kvalitét med material från Småland. Om man verkligen vill använda sig av genuina produkter i sin heminredning så är det till Hugo Design man ska vända sig. De har till och med massor av vackra posters och tavlor som du kan pryda dina väggar med där hemma.

Hugo Design - Made by Småland